Diensten en Producten

Doorlinken Voorraad

Doorlinken Voorraad Onder de noemer 'Doorlinken Voorraad' biedt Hexon zowel softwareleveranciers als eindgebruikers (dealers) haar uitgebreide netwerk van koppelingen aan. Het invoeren van de voertuigen op meer dan één plaats behoort hiermee tot het verleden.

lees verder »
Wheeler Delta

Wheeler Delta Wheeler Delta is in 2003 ontstaan als oplossing voor het meer dan één keer invoeren van een voertuig.

lees verder »
Facebookapplicatie

Facebook Hexon heeft een speciale applicatie ontwikkeld waarmee u uw voorraad op Facebook kunt adverteren. Bezoekers die uw bedrijfspagina op Facebook bezoeken kunnen op deze manier eenvoudig uw nieuwe en gebruikte voertuigen bekijken.

lees verder »
Mobiele Website

Mobiele website De mobiele website stelt de dealer in staat haar bezoeker te verwelkomen op een mobiele telefoon. De belangrijkste gegevens voor een dealer is geintegreerd in het product.

lees verder »
Voorraadmodule

Voorraad Module De voorraadmodule stelt de dealer in staat op een professionele wijze haar voorraad op de eigen website te integreren. Tevens is de zoekmachinevriendelijkheid te optimaliseren.

lees verder »
Motor 2K

Motor 2K Motor 2K is een dealer management systeem waar motorbedrijven hun administratie in kunnen bijhouden. Motor 2K heeft zich bewezen als een gebruikersvriendelijke en praktijkgerichte applicatie.

lees verder »