Doorlinken voorraad

Doorlinken Voorraad LogoOnder de noemer 'Doorlinken Voorraad' biedt Hexon haar uitgebreide netwerk van koppelingen aan zowel softwareleveranciers als eindgebruikers (dealers) aan. Met een aansluiting op Doorlinken Voorraad wordt de gebruikte en nieuwe voorraad in het systeem van Hexon ingelezen en vervolgens doorgestuurd naar alle gewenste portals. Het invoeren van de voertuigen op meer dan één plaats behoort hiermee tot het verleden.

Doorlinken Voorraad voor softwareleveranciers

Leveranciers van voorraadbeheerapplicaties en dealer managementsystemen (DMS) kunnen Doorlinken Voorraad integreren in hun software om de toegevoegde waarde van hun systeem te verhogen. Klanten kunnen met deze uitbreiding op eenvoudige wijze hun voertuigen op het internet publiceren, zonder dat de softwareleverancier tal van koppelingen hoeft te ontwikkelen en onderhouden.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal leveranciers die Doorlinken Voorraad hebben geïntegreerd in hun systeem.

Doorlinken Voorraad voor eindgebruikers

Ook voor bedrijven die hun eigen voorraadsysteem hebben ontwikkeld is Doorlinken Voorraad te gebruiken. Internetadvertenties kunnen rechtstreeks vanuit de vertrouwde software worden bijgewerkt, zonder aan flexibiliteit te hoeven inleveren. Ook de voeding van de eigen website behoort tot de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een kleine selectie uit de bedrijven die Doorlinken Voorraad hebben geïntegreerd in hun voorraadsysteem.

Controlemechanisme (feedback)

Eén van de kenmerken die Doorlinken Voorraad zo uniek maakt is het controlemechanisme. Ieder voertuig wat ons systeem in- en uit gaat doorloopt een aantal conversie- en controlestappen. Hierdoor is de gebruiker altijd op de hoogte van de actuele situatie van zijn voertuigen op het internet.

Koppelingen

Bekijk ons actuele overzicht van de beschikbare koppelingen

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter Ewalds of Roel van Os, 024 - 350 00 85.