NieuwsKoppeling met KIA.nl gerealiseerd -- maart 2019

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar KIA.nl.


Koppeling met Machinio gerealiseerd -- maart 2019

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Machinio.


Koppeling met 123Lease.nl gerealiseerd -- februari 2019

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar 123Lease.nl.


Hexon lanceert DV - Social Media -- februari 2019

Voor de softwaresystemen die gebruik maken van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de deeplink te plaatsen op de diverse Social Media platformen.

Zo kunnen gebruikers vanuit het VMS direct hun voertuigen vanuit de eigen website delen op hun eigen Social Media accounts.


Koppeling met Financial Auto Lease gerealiseerd -- januari 2019

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Financial Auto Lease.


Koppeling met Bynco gerealiseerd -- januari 2019

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Bynco.


Koppeling met Best4U (Websites) gerealiseerd -- januari 2019

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Best4U Websites.


Koppeling met Occasionvoorraad gerealiseerd -- december 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Occasionvoorraad.


Koppeling met Autovakmeester gerealiseerd. -- november 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autovakmeester.


Koppeling met MINI OCCASIONS NEXT gerealiseerd -- november 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar mini.nl.


Koppeling met Financial Lease For You gerealiseerd -- oktober 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Financial Lease For You.


Koppeling met Nissan gerealiseerd. -- oktober 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Nissan.


Koppeling met Autoscout24.at gerealiseerd -- augustus 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autoscout24.at.


Koppeling met Schadeautos.nl gerealiseerd -- augustus 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Schadeautos.nl.


Koppeling met Facebook Business gerealiseerd -- augustus 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Facebook Business.


Koppeling met Autotrack (Pay per Ad) gerealiseerd -- augustus 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autotrack (Pay per Ad).


Koppeling met Agriplaats.nl gerealiseerd -- augustus 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Agriplaats.nl.


Koppeling met Autobazar.eu gerealiseerd -- juli 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autobazar.eu.


Koppeling met Mytrucks.com gerealiseerd -- juli 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Mytrucks.


Koppeling met KentekenAdverteren.nl gerealiseerd -- juni 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar KentekenAdverteren.nl.


Koppeling met Dacia.nl gerealiseerd -- juni 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Dacia.


Koppeling met Classic Trader gerealiseerd -- mei 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Classic Trader.


Koppeling met MijnRenaultSpecialst.nl gerealiseerd -- mei 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar MijnRenaultSpecialst.nl.


Koppeling met Gashendel gerealiseerd -- mei 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar gashendel.nl.


Koppeling met Mercedes-Benz Specialisten Groep gerealiseerd -- mei 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Mercedes-Benz Specialisten Groep.


Koppeling met AutoVoorU weer volledig operationeel -- april 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu weer mogelijk volledig geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Auto Voor U.


Koppeling met PSA Finance gerealiseerd -- april 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar PSA Finance.


Koppeling met BDlease/Leasedesk gerealiseerd -- april 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Leasedesk.nl.


Koppeling met LeaseWise (Autodisk) gerealiseerd. -- april 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar LeaseWise.


Koppeling met Tweedehandsauto.nl gerealiseerd -- maart 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Tweedehandsauto.nl.


Koppeling met Dacia.nl gerealiseerd -- maart 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Dacia.nl.


Koppeling met Mobile.bg gerealiseerd -- februari 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Mobile.bg.


Koppeling met Advertentie Module gerealiseerd. -- januari 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Advertentie Module.


Koppeling met BMW Premium Selection gerealiseerd -- januari 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar BMW Premium Selection.


Koppeling met Exclusieveauto.nl gerealiseerd -- januari 2018

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Exclusieveauto.nl.


Koppeling met Export-Seller gerealiseerd -- december 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Export-Seller.


Koppeling met InLeaseAutos.nl gerealiseerd. -- december 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar InLeaseAutos.nl.


Koppeling met Auto.nl gerealiseerd -- november 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Auto.nl.


Nieuwe koppeling met CarTweet gerealiseerd -- november 2017

De koppeling met CarTweet.nl is compleet vernieuwd vanwege de overname na faillisement van CarTweet.nl door Finnik.


Koppeling met Royaallease gerealiseerd -- oktober 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar royaallease.nl.


Koppeling met 1000trucks.nl gerealiseerd -- september 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar 1000trucks.nl.


Koppeling met NationaleAutoLease gerealiseerd -- augustus 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar NationaleAutoLease.


Koppeling met StandVirtual gerealiseerd -- augustus 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar standvirtual.com.


Koppeling met AutoServiceNetwerk gerealiseerd -- augustus 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar AutoServiceNetwerk.


Koppeling met Directpersonenautoleasen.nl gerealiseerd -- augustus 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar directpersonenautoleasen.nl.


Koppeling met Mobilityservicefinance.nl gerealiseerd -- april 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar mobilityservicefinance.nl.


Koppeling met Tradus.com gerealiseerd -- april 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar tradus.com.


Koppeling met OTOMOTO.pl gerealiseerd -- april 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar OTOMOTO.pl.


Koppeling met Trucktrader.nl gerealiseerd -- maart 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Trucktrader.nl.


Koppeling met Autopaper gerealiseerd. -- maart 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autopaper.


Koppeling met AutoScout24.be gerealiseerd -- maart 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar AutoScout24.be.


Koppeling met Autovlan.be / GoCar.be gerealiseerd. -- maart 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autovlan.be. Deze website splits nieuwe en gebruikte voertuigen op in respectievelijk GoCar.be en Autovlan.be.


Koppelingen naar Jaguar Land Rover BeLux gerealiseerd -- maart 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar de platformen van Jaguar Land Rover België en Luxemburg.


Koppeling met Fiat.nl gerealiseerd -- februari 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Fiat.nl.


Koppeling met AlfaRomeo.nl gerealiseerd -- februari 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar AlfaRomeo.nl.


Koppeling met Jeep.nl gerealiseerd -- februari 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Jeep.nl.


Vernieuwde koppeling met de Volvo Used Car Locator gerealiseerd -- februari 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar het venieuwde platform van Volvo Cars.


Koppeling met Trekkerweb.nl gerealiseerd -- februari 2017

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Trekkerweb.nl.


Koppeling met EDW Lease gerealiseerd -- december 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar EDW Lease.


Koppeling met Planetauto.nl gerealiseerd -- november 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Planetauto.nl.


Koppeling met Interlease.nl gerealiseerd -- oktober 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Interlease.nl.


Koppeling met Honda HQP Portal gerealiseerd -- september 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Honda HQP Portal.


Koppeling met DTC-Lease.nl gerealiseerd -- september 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar DTC-Lease.nl.


Koppeling met Suzuki.nl gerealiseerd -- september 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Suzuki.nl.


Koppeling met Autoveilingenmetgarantie.nl gerealiseerd -- augustus 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autoveilingenmetgarantie.nl.


Koppeling met Autotrack compleet vernieuwd -- juni 2016

De koppeling met Autotrack is compleet vernieuwd en sluit nu naadloos aan bij het nieuwe platform van Autotrack.


Koppeling met UsedCarController gerealiseerd -- juni 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Used Car Controller.


Koppeling met Tooter gerealiseerd -- juni 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Tooter (Mobile APP).


Koppeling met IB Broadcast gerealiseerd -- juni 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar IB Broadcast.


Koppeling met CarHotSpot gerealiseerd -- mei 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar CarHotSpot.


Koppeling met Ubble gerealiseerd -- mei 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Ubble.nl.


Koppeling met Cars4Cars gerealiseerd -- april 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Cars4cars.nl.


Koppeling met Dealer Lease Company gerealiseerd -- april 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Dealerleasecompany.nl.


Koppeling met Warenverkoop gerealiseerd -- april 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad  is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Warenverkoop.nl


Koppeling met ActivLease gerealiseerd -- april 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar ActiveLease.nl.


Koppeling met de Broekhuis Groep gerealiseerd -- april 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Broekhuis Groep.


Koppeling met OnlineAutoZoeken gerealiseerd -- maart 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar OnlineAutoZoeken.


Koppeling met taGGle vernieuwd -- februari 2016

De koppeling met taGGle is compleet vernieuwd en werkt nu nog beter samen met taGGle en onze afnemers!


Koppeling met Vetos gerealiseerd -- februari 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Vetos.


Koppeling met PCA Dealer gerealiseerd -- februari 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar PCA Dealer.


Koppeling met iKenteken gerealiseerd -- januari 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar iKenteken.


Koppeling met Finnik gerealiseerd -- januari 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Finnik.


Koppeling met Automotive Trade Center | Voorraad Nederland gerealiseerd -- januari 2016

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Automotive Trade Center | Voorraad Nederland.


Koppeling met Dasweltauto.nl gerealiseerd -- december 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Dasweltauto.nl.


Koppeling met Vroom.be gerealiseerd -- november 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Vroom.be.


Koppeling met Dealer E-process -- oktober 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Dealer E-process.


Koppelin met Auto Sociaal gerealiseerd -- juli 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Auto Sociaal.


Koppelingen met Jaguar / Landrover gerealiseerd -- juni 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar de Jaguar APPROVED, Land Rover APPROVED, Jaguar Dealerwebsite en Land Rover Dealerwebsites.


Koppeling met ikwileenmazda.nl gerealiseerd -- april 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar ikwileenmazda.nl.


Koppeling met Bosch Car Service gerealiseerd -- maart 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Bosch Car Service.


Koppeling met Stern gerealiseerd -- maart 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Stern.


Koppeling met Leasegarage gerealiseerd -- februari 2015

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Leasegarage.


Koppeling voor de Stern groep gerealiseerd -- december 2014

Voor de Stern gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Stern.


Hexon lanceert nieuwe DAF Trucklocator -- november 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar de nieuwe DAF Used Truck Locator.
Deze nieuwe Trucklocator is tevens door Hexon voor DAF Trucks Europe gerealiseerd.


Koppeling met Pazaryeri24 gerealiseerd -- november 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Pazaryeri24.


Koppeling met Maschinensucher.de gerealiseerd -- oktober 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Maschinensucher.de.


Koppeling met CCM Sales gerealiseerd -- oktober 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar CCM Sales.


Koppeling met OSW Veiling gerealiseerd -- oktober 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar OSW Veiling.


Nieuwe Bosch Car Service omgeving -- september 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar de nieuwe Bosch Car Service omgeving.


Koppeling met Subaru.nl gerealiseerd -- september 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Subaru.nl.


Koppeling met Ros Finance gerealiseerd -- augustus 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Ros Finance.


Ford Dealerwebsite koppeling gerealiseerd -- mei 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Ford Dealerwebsite


Koppeling met Daimer Fleet Management gerealiseerd -- april 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Daimler Fleet Management


Koppeling met OccasionSpot gerealiseerd -- maart 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar OccasionSpot.


Koppeling Peugeot Leeuwekeur in productie genomen -- februari 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Peugeot Leeuwekeur.


Koppeling MarketBook gerealiseerd -- februari 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar MarketBook.com.


Koppeling Bedrijfsauto.nl gerealiseerd -- februari 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar BedrijfsAuto.nl.


Koppeling OSW gerealiseerd -- februari 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar OSW.


Koppeling AutoInspectie.nl gerealiseerd -- januari 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar AutoInspectie.nl.


Grote update van de voorraadmodule -- januari 2014

Vandaag is een grote update van de voorraadmodule in productie genomen. Met deze update is het mogelijk geworden met twee prijzen per voertuig te adverteren en om met financieringsconstructies te werken. Tevens is een voertuigslider mogelijkheid toegevoegd bij ieder module!


Koppeling Automobile.fr gerealiseerd -- januari 2014

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Automobile.fr.


Peugeot DealerWebsites in productie genomen -- december 2013

Met gepaste trots hebben wij vandaag in samenwerking met Peugeot Nederland de nieuwe Peugeot dealerwebsites in productie genomen.

Met het nieuwe platform is Peugeot klaar voor de toekomst door onder meer mogelijkheden voor SEO optimalisaite, mogelijkheid tot campagnes en een koppeling direct met het Lead Management Systeem van Peugeot.

Tevens is het platform direct gereed te dienen als dealeromgeving vanuit GasPedaal.

Wij wensen de Peugeot dealers veel succes met het nieuwe platform!Koppeling met AutoFirst gerealiseerd -- december 2013

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar AutoFirst.


Koppeling met DTC Media gerealiseerd -- december 2013

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar DTC Media ten behoeve van het DTC Media platform.


Koppeling BedrijfsAuto.nl gerealiseerd -- december 2013

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd te adverteren op BedrijfsAuto.nl.


Koppeling AutoBlox gerealiseerd -- december 2013

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar AutoBlox.


Koppeling Autorola.be gerealiseerd -- november 2013

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd de voorraad door te plaatsen naar Autorola.be.


Koppeling Speurders vernieuwd -- november 2013

De koppeling met Speurders.nl is vernieuwd. Naast de aansluiting op het nieuwe back-end van Speurders.nl is de koppeling nu klaar voor de nieuwe strategie van Speurders.nl. Meer updates zullen volgen in het eerste kwartaal van 2014.


Koppeling Hebbes.be live! -- november 2013

Voor de gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd te adverteren op Hebbes.be.


Koppeling Bau-portal gerealiseerd -- oktober 2013

Na de introductie van de koppeling Traktorpool.nl en Traktorpool.de is nu ook Bau-portal.com van Reeds Media toegevoegd aan dit rijtje. Voor gebruikers van Doorlinken Voorraad is het nu mogelijk geautomatiseerd te adverteren op Bau-portal.com.


Structurele koppeling GasPedaal.nl gerealiseerd -- september 2013

In nauwe samenwerking met TMG hebben we na een uitvoerige pilot afgelopen zomer de structurele koppeling van Doorlinken Voorraad naar GasPedaal.nl gerealiseerd. Dealers kunnen m.b.v. een directe link naar de advertentie op de dealerwebsite het bezoek op GasPedaal direct naar de eigen website dirigeren.


Koppeling met TraktorPool gerealiseerd -- september 2013

Een lang gekoesterde wens van onze klanten is uitgekomen. De langverwachte koppeling van Doorlinken Voorraad naar Traktorpool.nl en Traktorpool.de is gerealiseerd.


Koppeling Vakgarage gerealiseerd -- september 2013

Voor de franchise Vakgarage hebben we een koppeling gerealiseerd met Vakgarage Occasions en Doorlinken Voorraad.


Koppeling FinancialLeaseTwente gerealiseerd -- september 2013

Voor FinancialLeaseTwente hebben we een koppeling gerealiseerd met FinancialLeaseTwente en Doorlinken Voorraad.


Koppeling CarHotSpot gerealiseerd -- augustus 2013

Voor CarHotSpot hebben we een koppeling gerealiseerd met CarHotSpot en Doorlinken Voorraad.


Koppeling TuneZup gerealiseerd -- augustus 2013

Voor TuneZup hebben we een koppeling gerealiseerd met TuneZup en Doorlinken Voorraad.


Koppeling Autoblox Dutch Car Traders gerealiseerd -- juli 2013

Voor de Dutch Car Traders hebben we een koppeling gerealiseerd met Autoblox van FleetSelect en Doorlinken Voorraad.


Koppeling Autotrack Realtime -- mei 2013

In nauwe samenwerking met Autotrack.nl is de bestaande batch koppeling omgezet naar een real-time koppeling. Dit betekent dat wijzigingen vanuit Doorlinken Voorraad nu vrijwel zonder vertraging door Autotrack verwerkt kunnen worden. Een prachtige stap vooruit voor alle gebruikers.


Koppeling AD Autobedrijf gerealiseerd -- april 2013

Voor de franchise AD Autobedrijf hebben we een koppeling gerealiseerd met de occasion sectie op de website ADAutobedrijf.nl en Doorlinken Voorraad.


Koppeling Yamaha gerealiseerd -- april 2013

Voor de Yamaha hebben we een koppeling gerealiseerd met de occasion sectie op de website van Yamaha en Doorlinken Voorraad. Uniek is de fabrieksdata waarmee Yamaha haar aanbod verrijkt.


Koppeling AutoVoorU.nl gerealiseerd -- maart 2013

Op verzoek van diverse dealers is er een koppeling gerealiseerd tussen AutoVoorU.nl en Doorlinken Voorraad.
Autovooru is een jonge vernieuwende website welke als doel heeft de beste online autoportaal van Nederland te worden. Bij Autovooru kunt u terecht voor de aan- en verkoop van nieuwe en/of gebruikte auto's. Tevens staat er een ruim assortiment aan vrachtwagens, bestelwagens, motoren, schadeauto's en brommobielen op de website.


Koppeling 0800AutoLease.nl gerealiseerd -- maart 2013

Op verzoek van diverse dealers is nu ook 0800autolease.nl opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.


Koppeling Motoren.nl gerealiseerd -- februari 2013

Op verzoek van diverse dealers is nu ook Motoren.nl opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.


Koppeling Hyundai gerealiseerd -- februari 2013

Op verzoek van diverse Hyundai dealers is nu ook Hyundai opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad. We zijn blij Hyundai in het rijtje met importeur-sites te mogen verwelkomen.Product Standaard Voorraadmodule vernieuwd! -- februari 2013

Relaties die gebruik maken van het product 'Standaard voorraadmodule' ten behoeve van het weergeven van de voorraad op uw eigen website hebben een welverdiende, kostenloze update ontvangen.

Afgelopen jaar heeft Hexon het product compleet opnieuw opgebouwd zodat het weer voldoet aan de verwachtingen die nu bij zo'n product passen. We hebben hierbij de huidige werking van de modules in tact gelaten (waarbij ook de eventuele custom styling is overgenomen). De relaties kunnen in de beheeromgeving zelf de nieuwe module activeren en van alle nieuwe mogelijkheden gebruik gaan maken.

De officiele release voor alle relaties staat gepland in april!

Al eerder meer weten? We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden voor u!


Koppeling Plusadvies Lease gerealiseerd -- februari 2013

Op verzoek van diverse dealers is nu ook PlusAdvies Lease opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.


Website JBTrading.nl in productie -- januari 2013

Onlangs heeft Hexon in opdracht van JB Trading B.V. de website geheel vernieuwd. Naast veranderingen op grafisch vlak, zijn er ook funtionele en ergonomische aanpassingen gedaan. Hierdoor is de website, die primair voor het bekijken van de voorraad bedoelt is, weer bij de tijd en direct aan te sturen door JB Trading. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Doorlinken Voorraad, is nu ook de website op een hoger niveau getrokken.


Koppeling NieuweAutoAanbiedingen.nl gerealiseerd -- januari 2013

In nauwe samenwerking met Paul de Vries (van NieuweAutoKopen.nl) is er een koppeilng gerealiseerd tussen een van zijn nieuwe initiatieven Nieuweautoaanbiedingen.nl en Doorlinken Voorraad.Koppeling Mercedes-Benz gerealiseerd -- januari 2013

Naar aanleiding van een vernieuwing van de Mercedes-Benz websites en de manier waarop de dealers omgaan met hun voorraad gebruikt is in nauwe samenwerking met de providers, de webbouwer en Mercedes-Benz zelf, de koppeling tussen Mercedes-Benz en Doorlinken Voorraad gerealiseerd.Website Autobedrijf Wijnne -- januari 2013

Onlangs heeft Hexon in opdracht van Autobedrijf Wijnne de website geheel vernieuwd. Naast veranderingen op grafisch vlak, zijn er ook functionele en ergonomische aanpassingen gedaan.
Autobedrijf Wijnne is een merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf, gevestigd in Doornspijk en Nijmegen, gespecialiseerd in jonge occasions.
Daarnaast bedient Autobedrijf Wijnne zich van een breed palet aan service en dienstverlening.


Koppeling Supralift gerealiseerd -- december 2012

Op verzoek van diverse dealers is nu ook Supralift opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.


Koppeling Budgetauto.nl gerealiseerd -- december 2012

Op verzoek van diverse dealers is nu ook Budgetauto.nl opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.


Koppeling Kapaza.be gerealiseerd -- november 2012

Op verzoek van diverse dealers is nu ook Kapaza.be opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.  Voornamelijk voor de belgische Harley-Davidson dealers is dit een welkome toevoeging aan het gamma.


Koppeling Autoveiling.nl gerealiseerd -- november 2012

Op verzoek van diverse dealers is nu ook Autoveiling.nl opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.


Koppeling met Tabor24.pl actief -- oktober 2012

Vanuit de markt en Tabor24 (machinery tak van Trader.pl) zelf, kwam de vraag om de koppeling met Tabor24 te realiseren. Na een succesvolle integratie kunnen abonnees via Doorlinken Voorraad gebruik gaan maken  van de koppeling!


Koppeling met Autosfeer actief -- oktober 2012

Op verzoek van diverse dealers is nu ook Autosfeer opgenomen in de lijst van koppelingen binnen Doorlinken Voorraad.


Opel lanceert Opel Occasions -- oktober 2012

Opel Nederland heeft drie nieuwe initiatieven gelanceerd voor haar dealers. Middels Doorlinken Voorraad kunnen de dealers gebruik maken van het nieuwe Opel Occasions platform, de Opel Dealerwebsites en de narrowcastingoplossing van N-Store; Opel N-Store.


Harley-Davidson vernieuwd occasionfunctionaliteit -- september 2012

Na een gezamenlijk traject van Harley-Davdison BeNeLux en Hexon waarin verschillende oplossingen om de online presence van dealers te vergroten verkend en geimplementeerd zijn, kunnen we concluderen dat deze opzet geslaagd is. Fase 1, de vernieuwing van de occasionmodule op Harley-Davidson.nl/be/lu is nu voltooid. De mobiele weergave en social media oplossingen zullen volgen in oktober / november 2012.
 


Koppeling met Machinetrack.nl actief -- augustus 2012

De koppeling vanuit Doorlinken Voorraad met Machinetrack.nl is in productie genomen.


Koppeling met Mobiel Bekeken actief -- augustus 2012

De koppeling vanuit Doorlinken Voorraad met Mobiel Bekeken is in productie genomen.


Koppeling met AgriTrader actief -- augustus 2012

Op aanvraag van een groot aantal klanten is de koppeling vanuit Doorlinken Voorraad met AgriTrader  ontwikkeld, getest en nu ook in productie genomen.


Koppeling met Expressz.hu actief -- augustus 2012

De koppeling vanuit Doorlinken Voorraad met Expressz.hu is ontwikkeld, getest en nu ook in productie genomen.


Koppelingen vernieuwd -- juli 2012

Vandaag is de nieuwe koppeling met Megelink & Partners in gebruik genomen. Bij de oude koppeling, die voorlopig gewoon ondersteund blijft, wordt de voorraad eenmaaldaags bijgewerkt. De nieuwe koppeling werkt real-time, wat inhoudt dat wijzigingen nagenoeg direct worden doorgegeven aan het systeem van Megelink & Partners.

 

Eerder dit jaar is ook de koppeling met de website van Nederland Mobiel omgezet naar een real-time variant. Inmiddels worden dagelijks zo'n 10.000 voorraadmutaties verwerkt op de populaire advertentieportal.

 

Tot slot is er een aantal aanpassingen aan de koppeling met AutoTrack.nl doorgevoerd. Naast kwaliteitsverbeteringen is ook hier de snelheid van plaatsing verhoogd.Grafische asconfiguratie -- juli 2012

Eén van de belangrijke gegevens van een truck, trekker, aanhanger of oplegger is de asconfiguratie. Hexon heeft een methode ontwikkeld om deze configuratie grafisch weer te geven. Op deze manier is het voor bezoekers op de portalen waarop u adverteert eenvoudig om de asconfiguratie te bekijken, zonder dat men de volledige tekst door moet lezen. Tevens wordt de taal van de weergave aangepast aan de taal van de portal, indien Hexon deze beschikbaar heeft.
Dit zorgt dus voor een betere advertentie op de portalen, zoals u hieronder kunt zien in een voorbeeld van een advertentie op Mobile.de:Hexon stuurt bij alle voertuigen waarbij voldoende informatie over de asconfiguratie bekend is, de grafische weergave van de asconfiguratie mee als laatste voertuigafbeelding. Dit geldt ook voor uw eigen website (mits gevoed door Hexon). De tekstuele omschrijving van de asconfiguratie blijft intact.Koppeling met Truck & Plant Sales Online -- juli 2012

Op aanvraag van onze klanten presenteren we de koppeling met Truck & Plant Sales Online vanuit Doorlinken Voorraad.


Koppeling met Cartel gerealiseerd -- juni 2012

Nadat Cartel een aantal jaar geleden is gestart met het product 'Koppeling Eigen Website' (onderdeel van Doorlinken Voorraad) ter ondersteuning van de webshop, is dit jaar besloten de koppeling een structureel gedaante te geven. Door beide partijen is gekozen voor een realtime oplossing, om het autobedrijf zo optimaal mogelijk te faciliteren.
Na een pilot periode en de grote overstap de afgelopen weken kan gesteld worden dat de koppeling succesvol is gelanceerd, wat geresulteerd heeft in tevreden klanten!


Koppeling met YouTube krijgt een softlaunch -- juni 2012

Afgelopen periode heeft Hexon met een aantal van haar klanten getest met de koppeling vanuit Doorlinken Voorraad naar YouTube. Van de aangeleverde voertuiginformatie en foto's wordt automatisch een video en advertentietekst gecreëerd, waarbij de dealer centraal staat. In de advertentie worden de gegevens van de adverteerder expliciet opgenomen inclusief een link-back naar de eigen website.
De advertentietekst en de video worden vervolgens automatisch geplaatst op de persoonlijke pagina van de klant. Bekijk hier de voorbeelden van De Jongs Autobedrijven of BAS Trucks.
Hexon heeft gekozen voor een softlaunch zodat partijen kunnen wennen aan het nieuwe concept en zodat we de koppeling verder kunnen verbeteren.Koppeling DealerCars.eu actief -- april 2012

In samenwerking met NewICTea heeft Hexon de koppeling met DealerCars.eu gerealiseerd. Vanaf nu is het dus mogelijk voor gebruikers van Doorlinken Voorraad om automatisch de voorraad te plaatsen op DealerCars.eu.


NewICTea koppeling gelanceerd -- april 2012

In samenwerking met NewICTea en AUTODATA Nederland heeft Hexon de structurele koppeling met NewICTea gerealiseerd. Vanaf nu is het dus mogelijk voor gebruikers van Doorlinken Voorraad om automatisch de voorraad structureel te plaatsen op de gerealiseerde websites van NewICTea.


Koppeling Bau-portal.com gerealiseerd -- maart 2012

Hexon realiseert, mede dankzij de goede samenwerking met een aantal klanten de koppeling met Bau-portal.com. Vanaf nu is het dus mogelijk voor gebruikers van Doorlinken Voorraad om automatisch de voorraad te plaatsen op Bau-portal.


Koppeling met Tweedehands.net actief -- maart 2012

Vanaf vandaag (15 maart 2012) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voertuigen adverteren op TweedeHands.net!
Tweedehands.net is een advertentiesite die geen vergoedingen vraagt voor het plaatsen van advertenties. De site richt zich bovendien op België.Real-time NAP weblabel aanvragen -- maart 2012

Hexon zal de NAP weblabels in Doorlinken Voorraad niet meer 1x daags aanvragen, maar real-time. Hiermee zorgt Hexon ervoor dat advertenties zo snel mogelijk voorzien worden van een NAP weblabel. Tevens kunnen eventuele correctieverzoeken snel worden verwerkt na het verkrijgen van de correctie.
Om invoerfouten te voorkomen is er een vertraging gehanteerd in het aanvraagproces van 15 minuten. De gebruiker heeft dus tijd om eventuele invoerfouten te herstellen alvorens er een aanvraag wordt gedaan.Koppeling met taGGle in productie genomen -- januari 2012

Hexon heeft de afgelopen periode samen met Internet Services Nederland (ISN) gewerkt aan de koppeling met taGGle vanuit Doorlinken Voorraad. Per direct is deze koppeling beschikbaar!


Koppeling met Chevrolet live -- december 2011

Hexon heeft de afgelopen periode samen met AutoTorq gewerkt aan de nieuwe koppeling met Chevrolet vanuit Doorlinken Voorraad. De eerste klanten zijn reeds aangesloten en maken al gebruik van de nieuwe koppeling.Hexon lanceert Facebook applicatie -- december 2011

Hexon heeft een speciale applicatie ontwikkeld waarmee u uw voorraad op Facebook kunt adverteren. Bezoekers die uw bedrijfspagina op Facebook bezoeken kunnen op deze manier eenvoudig uw nieuwe en gebruikte voertuigen bekijken. De applicatie gaat echter verder dan dat. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die social media bieden kunnen bezoekers uw voertuigen onder de aandacht brengen van hun kennissen en vrienden. Denk hierbij aan het 'liken' van uw voertuigen of het plaatsen van een voertuig op het prikbord. Uiteraard kan er ook direct contact met u worden opgenomen voor meer informatie of een proefrit. Bekijk de productpagina.ANWBautokoopservice.nl -- november 2011

In opdracht van NAK Internet BV heeft hexon de website ANWBautokoopservice.nl ontwikkeld.
Deze website stelt de ANWBleden in staat online een auto te kopen zonder daarvoor met een dealer te hoeven onderhandelen. Uit onderzoek van de ANWB bleek namelijk dat zes van de tien leden onderhandelen bij de koop en verkoop van de auto onplezierig vinden.
Naast de website wordt ook het gehele lead/ordertraject door Hexon verzorgd middels een beheerapplicatie.Koppelingsinformatie uitgebreid -- november 2011

Heeft u een koppeling met Hexon en wilt u meer informatie over uw portaal delen via onze website? Geef het aan ons door en we tonen deze bij uw vermelding in het koppelingen overzicht.

U kunt de volgende informatie opgeven:
  • Beschrijving van uw portal in één zin
  • Een link naar een webpagina met meer informatie over uw portal
  • Een link naar een webpagina waar bedrijven zich kunnn aanmelden
  • Een logo
  • Een beknopte omschrijving (maximaal 500 tekens)


Koppeling met OccasionMedia.nl live! -- november 2011

Vanaf vandaag (10 november 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voorraad koppelen met OccasionMedia.nl.


Koppeling Mascus real-time -- november 2011

De koppeling met Mascus is omgezet naar een real-time variant. Wijzigingen aan uw advertenties worden hierdoor direct doorgevoerd in plaats van op gezette tijden! Als gebruiker van Doorlinken Voorraad hoeft u niets te ondernemen om hiervan gebruik te gaan maken. Hexon heeft u automatisch gemigreerd.Koppeling met Lastbilbasen.dk actief! -- oktober 2011

Vanaf vandaag (21 oktober 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voorraad koppelen met lastbilbasen.dk.


Koppeling Eigen Website 2.8 gelanceerd -- september 2011

Hexon heeft  versie 2.8 van de 'Koppeling eigen Website' gelanceerd.

Belangrijkste wijzigingen:
- Leaseinformatie is toegevoegd
- De asconfiguratie mbt bedrijfswagens en vrachtwagens is toegevoegd
- Machine eigenschappen zijn toegevoegd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk.Koppeling met OccasionApp en FlexScreen actief! -- september 2011

Vanaf vandaag (6 september 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voorraad koppelen met de smartphone applicatie  OccasionApp.nl en FlexScreen een narrowcasting oplossing van iSource.Promoties op Mobile via Doorlinken Voorraad -- augustus 2011

Vanaf vandaag 18 augustus is het mogelijk voor gebruikers van Doorlinken Voorraad om promoties uit te voeren op Mobile.de. Deze mogelijkheid is te benaderen vanuit de feedback module.Koppeling met Leasetrader.nl actief! -- juli 2011

Vanaf vandaag (22 juli 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw (lease) voertuigen adverteren op Leasetrader.nl!


Koppeling met Werktuigen.nl en W-Equipment.com actief! -- juli 2011

Vanaf vandaag (20 juli 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voorraad koppelen met Werktuigen.nl en W-Equipment.com.


Koppeling met ZoekJeBedrijfswagen.nl actief -- juli 2011

Vanaf vandaag (12 juli 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voorraad koppelen met ZoekjeBedrijfsWagen.nl.


Versie 2.7 Koppeling Eigen Website gereleased -- juni 2011

Hexon heeft haar Koppeling Eigen Website versie 2.7 in productie genomen. Naast het uitleveren van de machine-eigenschappen 'volautomatisch', 'zelfstandige voortbeweging', 'verplaatsing', 'bediening' en de accessoires in gegroepeerde vorm, stelt Hexon vanaf nu een beheertool ter beschikking voor de koppeling Eigen Website.  

In de beheertool is het mogelijk een gedetaileerde status van de geactiveerde koppelingen Eigen Website op te vragen en gebruik te maken van een zogenaamde 'sandbox' (testomgeving). Daarnaast is het mogelijk externe partijen, bijvoorbeeld webbureaus, toegang te geven tot de beheertool.

Op deze manier verleent Hexon haar klanten een maximale ondersteuning voor het doorsturen van hun voorraad naar derden.

De Eigen Website beheertool is te benaderen op http://eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl/ . Klanten kunnen hier inloggen met hun Doorlinken Voorraad loginnaam en wachtwoord.


Koppeling met AutoXChange.nl actief -- juni 2011

Vanaf vandaag (24 juni 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voorraad koppelen met AutoXChange.nl.


Koppeling met SAM actief -- mei 2011

Vanaf vandaag (25 mei 2011) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uw voorraad koppelen met SAM, het softwarepakket voor sales- en aftersales management van UnameIT.Website Selles Car Company -- mei 2011

Hexon heeft onlangs de website voor Selles Car Company opgeleverd.
Naast onderhoud & reparatie, APK en schadeherstel zijn zij gespecialiseerd in de verkoop van All Wheel Drives, stationcars en MPV's.
Zij richten zich op auto's met een beter energielabel. Kortom, bewust groot rijden.  
De voorraad is gevarieerd en wordt continu geupdate. Zit uw nieuwe auto hier niet bij, dan gaan zij actief voor u op zoek naar de auto die voldoet aan uw wensen. Dat kan zowel in Nederland als in het buitenland. Zij verzorgen de complete import en kentekenregistratie.


Koops Furness Verhuur -- mei 2011

Voor het bedrijfsonderdeel Koops Furness Verhuur heeft Hexon onlangs een website ontwikkeld. De website bevat uitgebreide informatie over de dienstverlening. Tevens is het mogelijk online een huurobject te reserveren.

Koops Furness Verhuur heeft op elk mobiliteitsverzoek van iedereen met een transportbehoefte een snel en goed antwoord. Het maakt niet uit waar de voorkeur naar uit gaat, naar een grote of een kleine bedrijfsauto, naar een Fiat Doblo of een koelwagen, naar een bestelbus of een BE-combinatie, naar een vrachtwagen of getrokken materieel, Koops Furness Verhuur heeft een pasklare oplossing. Mobiliteit in de breedst denkbare zin, dat is waarin Koops Furness Verhuur zich heeft gespecialiseerd.Restyling Website Frans Wientjes Auto's -- april 2011

In opdracht van Frans Wientjes Auto's is de bestaande website geheel vernieuwd. Naast het aanpakken van het visuele aspect zijn er ook functionaliteiten toegevoegd.
Frans Wientjes is sinds 1998 de specialist in nieuwe en gebruikte auto's in Deventer.


Website VBT -- maart 2011

Onlangs is de geheel vernieuwde website voor Van Buuren Trucks (VBT) opgeleverd. De website is in drie talen opgezet.
VBT heeft vanuit het moederbedrijf al zeker 70 jaar ervaring opgebouwd in de transportwereld.
Naast transport is de in- en de verkoop van gebruikte transportmiddelen ontstaan. Met een natuurlijk gevoel voor bedrijfswagens worden de trucks aangekocht. Veelal zijn dit jonge voertuigen bestemd voor de Nederlandse markt.


Cargo Export realiseert koppeling voor haar klanten -- februari 2011

Onlangs heeft Cargo Export een aansluiting met het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) gerealiseerd. Dankzij deze aansluiting hebben de klanten van
Cargo Export de mogelijkheid gekregen om voorraad op verschillende voertuig-portals te plaatsen.

Cargo biedt deze dienst aan onder de noemer 'Cargo Export Doorlinken Voorraad Auto's' en 'Cargo Export Doorlinken Voorraad Vrachtwagens'.


Koppeling met TruckMarket.de actief -- december 2010

Vanaf vandaag (9 december 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op TruckMarket.de.


Koppeling met AssetTradex.com actief -- december 2010

Vanaf vandaag (13 december 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op AssetTradex.com en de mogelijke subwebsites. TruckTradex heeft de volgende subwebsites:
TruckTradex.com / LKWTradex.de / CamionTradex.fr / camiontradex.it / camionestradex.es ConstructionTradex.com / BauTradex.de / ConstructionTradex.fr / CostruzioneTradex.it / ConstruccionTradex.es / ForkliftTradex.com / GabelstaplerTradex.de / ChariotElevateurTradex.fr / CarrelloelevatoreTradex.it / CarretillaselevadorasTradex.es / TractorTradex.com / TraktorTradex.de / TracteurTradex.fr / TrattoreTradex.it / TractoresTradex.es


Koppeling met GebruikteAuto.nl actief -- december 2010

Vanaf vandaag (9 december 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op GebruikteAuto.nl.


Koppeling met Autogekeurd.nl actief -- november 2010

Vanaf vandaag (22 juli 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op Autogekeurd.nl.


Nieuw: Marktplaats Topadvertenties -- november 2010

Hexon heeft de mogelijkheid om een advertentie op Marktplaats te promoveren naar een topadvertentie toegevoegd in het advertentiesysteem Doorlinken Voorraad.

In het advertentieoverzicht kunt u in de feedback van deze mogelijkheid gebruik maken door op de link 'Klik hier om van deze advertentie een topadvertentie te maken' te klikken.Koppeling Trucksplaza.nl actief -- augustus 2010

Vanaf vandaag (10 augustus 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op Trucksplaza.nl.
Trucksplaza.nl is een advertentiesite die zich volledig richt op handelaren en dealers van gebruikte en nieuwe (zware) voertuigen. Dit mede door middel van de realisatie van portalen in West- en Oost-Europa, Afrika en Azië.


Koppeling Autopaper.nl actief -- juli 2010

Vanaf vandaag (22 juli 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op Autopaper.nl.
Autopaper is een uitgave van DWF Publishing in Enschede. Maandelijks wordt de mobiliteitskrant Autopaper in de regio Enschede verspreidt.


Koppeling Exportmarkt.eu actief -- juni 2010

Vanaf vandaag (24 juni 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op Exportmarkt.eu.


Hexon bestaat 10 jaar -- maart 2010

Hexon bestaat dit jaar 10 jaar. Op 1 maart 2000 is Hexon gestart in Apeldoorn. In 2005 is besloten te verhuizen naar Nijmegen. In februari van dat jaar heeft Hexon zijn intrek genomen in bedrijvencentrum 'De Groenestraat'. In twee jaar tijd groeide Hexon daar uit zijn voegen en besloot binnen Nijmegen te verhuizen naar de huidige locatie, Fifty Two Degrees, een moderne bedrijfslocatie. Hier hopen we nog vele jaren onze producten en diensten aan te bieden en te ontwikkelen.Website voor TruckZ -- maart 2010

Onlangs heeft Hexon een website gerealiseerd voor TruckZ (www.truckz.eu), een nieuw full-service bedrijf binnen de trucksector.
TruckZ is specialist op het gebied van in- en verkoop van gebruikte trucks en bestelwagens. TruckZ biedt u een ruime keuze gebruikte trucks, zoals MAN, Mercedes Benz, Volvo, Scania, DAF en Iveco. Mocht een bepaald voertuig niet op voorraad zijn, dan gaat Truckz op zoek naar het voertuig dat de klant wenst.
Daarnaast biedt Truckz aanvullende services zoals een eigen werkplaats, transport, verschepeing, douaneafhandeling, financiering en leasing.


Koppeling Mijnhandelaar.nl actief -- februari 2010

Vanaf vandaag (15 februari 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op Mijnhandelaar.nl.
MijnHandelaar.nl verzamelt professioneel, gebruikte auto aanbod in Nederland (B2B) en biedt de mogelijkheid om zoekprofielen voor auto's in te voeren. Als er een match gevonden is, wordt er een SMS met de contactgegevens van de aanbieder verstuurd. De deal wordt vervolgens 1-op-1 gesloten.


Koppeling Plazaplein.nl actief -- januari 2010

Vanaf vandaag (28 januari 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op Plazaplein.nl.
Plazaplein.nl is een advertentiesite speciaal en totaal gericht op de mobiliteit. Van auto's tot auto-onderdelen, van watersportartikelen tot campers. Voor gebruikers van het koppelingensysteem van Hexon is het adverteren op Plazaplein.nl geheel gratis.
Plazaplein.nl geeft aan de komende periode flink te willen doorgroeien, zowel qua aanbod als dienstverlening!Koppeling Nederlandseautoveiling.nl actief -- januari 2010

Vanaf vandaag (15 januari 2010) kunt u als gebruiker van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) adverteren op Nederlandseautoveiling.nl.
Nederlandseautoveiling.nl kan iedereen voorzien van een eigen veilingsite, zowel B2C en B2B. Het veilingsysteem kan naadloos in iedere website geintegreerd worden. Voor meer informatie over de veiling kunt u contact opnemen met Nederlandseautoveiling.nl.


Koppeling Rondjeommen.nl actief -- januari 2010

Vanaf vandaag (13 januari 2010) kunnen de gebruikers van het koppelingensysteem van Hexon (Doorlinken Voorraad) uit Ommen adverteren op Hetrondjeommen.nl.


CRM lanceert Used Car Controller -- november 2009

Occasionadviesbureau CRM is onlangs begonnen met de verkoop van haar nieuwe dienst Used Car Controller. Volgens directeur Michel van Roon bundelt de applicatie diverse systemen die nu nodig zijn bij occasionmanagement, zoals voor vrijwaring, webpublicatie, voorraadbeheer en tenaamstelling. “Je hoeft de autogegevens dan nog maar één keer in te voeren, en je kunt alle informatie koppelen”, aldus Van Roon. Voor het doorplaatsen van de occasions naar de diverse occasionportals maakt CRM gebruik van de dienst Doorlinken Voorraad van Hexon. Deze dienst is volledig in de Used Car Controller geïntegreerd en maakt op die manier onderdeel uit van de workflow.


Speurders URL promotie -- juni 2009

In juni heeft Speurders.nl voor Hexon klanten een schitterende aanbieding. Een website vermelding bij iedere advertentie voor maar € 7,95 per maand ipv € 3,00 per advertentie!
Met een websitevermelding kunnen geïnteresseerden eenvoudig doorklikken naar uw website voor meer informatie over uw bedrijf en uw aanbod.
De actie is nu al een groot succes. Het grootste deel van de advertenties is inmiddels voorzien van een websitevermelding.
Wilt ook u gebruik maken van deze actie neem dan contact op met onze helpdesk.Voorraadmodule voor Driessen Autogroep -- juni 2009

Driessen AutogroepOnlangs heeft Hexon een voorraadmodule gerealiseerd voor Driessen Autogroep.

Als een van de grotere auto-ondernemingen in Zuid Nederland met ruim 400 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep 13 officiële dealerships. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions als ook het onderhoud en reparatie van auto's. Tevens maken het erkende schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease deel uit van de Driessen Autogroep.

De voorraadmodule is naadloos geïntegreerd binnen de compleet vernieuwde website (www.driessenautogroep.nl). De zoekmachine wordt aangedreven door onze vooruitstrevende SMARTsearch technologie.Speurders.nl koppeling actief -- december 2008

Hexon heeft de koppeling voor motoren met Speurders.nl gereed en beschikbaar gesteld voor haar motorklanten. Per direct kan er op Speurders geadverteerd worden!
Speurders.nl is, na Marktplaats, de grootste particulieren handelsplaats van Nederland. Het adverteren van motoren op Speurders is gratis.


Nieuweautokopen.nl live -- september 2008

Naast dat Nieuweautokopen.nl in een nieuw jasje is gestoken, is de zoekmachine en het bestelproces flink verbeterd. De slogan `"kan niet" bestaat niet!` wordt hiermee werkelijkheid. De site is gebruikersvriendelijker geworden en nodigt de gebruiker uit tot het spreekwoordelijke 'rondneuzen' in de digitale showroom!

Tim Coronel wordt het nieuwe gezicht van Nieuweautokopen.nl. De komende 12 maanden zal de succesvolle autocoureur en presentator van Autoexperience te zien zijn in meerdere uitingen van het digitale autoverkoopkanaal.

Nieuweautokopen.nl exploiteert in samenwerking met European Auto Trader B.V. de internetsite nieuweautokopen.nl. Nieuweautokopen.nl is live gegaan op 1 december 2005. Op die datum werd het mogelijk voor de Nederlandse consument om een auto te kopen via de digitale snelweg.


100 koppelingen! -- juli 2008

Met de onlangs gerealiseerde koppelingen met Trucks4u.com, Megelink & Partners, Handelslijst.nl, Planet Auto.nl en Camperscaravans.nl is het aantal beschikbare koppelingen de 100 gepasseerd.

De nieuwe koppelingen zijn per direct beschikbaar voor alle gebruikers van ons koppelingensysteem (Doorlinken Voorraad). Hexon gaat ondertussen gewoon door. Zo wordt er gewerkt aan een koppeling met Autocenter.nl, Truckfocus en Trucklink.net. Ook de (directe) koppeling met Speurders.nl zit er aan te komen. Tot slot worden de koppelingen met AutoScout24 en Ssangyong.nl vernieuwd.Nieuwe website voor Hans Jongerius -- april 2008

Nieuwe website Hans JongeriusHans Jongerius heeft zijn nieuwe website laten realiseren door Hexon. Dankzij de realtime-voorraadkoppeling en het Hexon CMS is deze altijd actueel.

Hans Jongerius begon in 1988 als erkend Renault Dealer. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot Hans Jongerius Groep, met dealervestigingen in Woerden, IJsselstijn en Krimpen aan de IJssel.
Hans Jongerius Groep is sterk vertegenwoordigd in de particuliere markt, maar ook in de lease en fleetsales-markt. Naast verkoop en lease, vormt verhuur van personen- en bedrijfsauto's een belangrijke activiteit.


Website Nieuweautokopen vernieuwd -- januari 2008

De website van Nieuweautokopen.nl, www.nieuweautokopen.nl, is door Hexon in een nieuw jasje gestoken. Deze aanpassing maakt onderdeel uit van een grootschalige vernieuwing van de site. In de nabije toekomst zal ook de zoekmachine en het bestelproces worden verbeterd.

 

Nieuweautokopen.nl exploiteert in samenwerking met European Auto Trader B.V. de internetsite nieuweautokopen.nl. Nieuweautokopen.nl is live gegaan op 1 december 2005. Op die datum werd het mogelijk voor de Nederlandse consument om een auto te kopen via de digitale snelweg. Dagelijks genereert de site 800 prijsopgaven.


Nieuwe koppelingen beschikbaar -- november 2007

Vandaag zijn de koppelingen met Gelderland op Wielen.nl, een initiatief van Omroep Gelderland, en Autobay.nl, een blijvend gratis occasionsite, in gebruik genomen.

Indien u gebruik wenst te maken van de nieuwe kopelingen kunt u dit aangeven bij de helpdesk. Hexon is verhuisd -- november 2007

Begin november heeft Hexon intrek genomen in FiftyTwoDegrees, het nieuwe kantoorgebouw waar onder andere ook NXP gevestigd is. Ons nieuwe adres vindt u op de contactpagina. Onze telefoonnummers zijn niet gewijzigd.

Naast ons onderkomen is ook onze huisstijl, en daarmee samenhangend, onze website vernieuwd. De kringen in het logo symboliseren het koppelen van verschillende databronnen, één van onze belangrijkste dienstenTariefwijziging Marktplaats -- oktober 2007

MarktplaatsMarktplaats heeft besloten de advertentie termijn en tarief aan te passen voor zakelijke adverteerders, welke ingaan op zaterdag 1 december 2007. Hierbij betreft het bedrijven die via Hexon direct advertenties kunnen plaatsen op Marktplaats.nl.

    • De advertentietermijn van 56 dagen wordt teruggebracht naar een advertentietermijn van 31 dagen.
    • Tegelijkertijd wordt het tarief per advertentie gewijzigd van € 5,05 naar € 3,99 (exclusief BTW).

"Zakelijke adverteerders hebben aangegeven dat zij de advertentietermijn en -kosten bij voorkeur per maand verrekenen. Marktplaats.nl evalueert voortdurend haar marktpropositie. De vorige prijsstelling dateert uit december 2005. Sindsdien is er veel veranderd op Marktplaats.nl. Zo is het bezoekersaantal en het aantal advertenties sterk gegroeid. Marktplaats.nl investeert aanzienlijk in het verbeteren en ontwikkelen van de site. Een voorbeeld hiervan is de recent geïntroduceerde mogelijkheid om kenmerken aan autoadvertenties toe te voegen, het kaartoverzicht en de mogelijkheid om tot 8 foto’s te plaatsen bij betaalde advertenties."

Als u een vraag heeft over deze wijzigingen dan kunt u contact opnemen met Marktplaats via occasions@marktplaats.nl.


"Toyota levert meeste internetauto's" -- oktober 2007

Nieuweautokopen.nl Toyota is in Nederland het meest populaire merk om nieuw via internet aan te schaffen. Dat zegt Paul de Vries, directeur van Nieuweautokopen.nl. "De Aygo is onze verkooptopper, maar ook de Avensis en de Landcruiser komen veel voorbij", aldus De Vries. "Volgens mij heeft het vooral te maken met – het imago van – betrouwbaarheid. Een Toyota heeft nu eenmaal een goede naam, dus durven mensen het merk eerder via internet aan te schaffen. We verkopen sowieso veel Japanners. Ook BMW komt vaak langs. Mercedes daarentegen maar weinig.” Exacte getallen wil De Vries niet geven. “Er komen wat nieuwe partijen aan, die wil ik niet wijzer maken dan nodig is."

De site groeit volgens De Vries hard. "We zien iedere maand hogere bezoekerscijfers en meer offerteaanvragen. Ook hebben zich inmiddels al ruim tweehonderd dealerbedrijven aangemeld om met ons samen te werken."

 

Bron: Automotive-online  Nieuwe versie Wheeler Delta -- september 2007

Vanaf 8 oktober is de nieuwe versie van Wheeler Delta beschikbaar. Vooral op het gebied van trucks worden de nodige wijzigingen doorgevoerd. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van alle aanpassingen.

De nieuwe versie wordt kosteloos voor u geïnstalleerd. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Deze is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 024 - 3500127. Ook kunt u een e-mail sturen naar helpdesk@hexon.cx.
 Beëindiging Auto 2K -- juli 2007

Auto 2K, het dealermanagement-systeem voor de autobranche wordt beëindigd. Het pakket is verouderd en onderzoek heeft uitgewezen dat het niet loont de software te vernieuwen of een nieuw pakket te ontwikkelen.

Concreet betekent dit voor gebruikers van Auto 2K het volgende:
  1. Er worden geen aanpassingen meer gedaan aan het pakket. Uitgezonderd hiervan zijn aanpassingen die noodzakelijk zijn vanwege wetswijzigingen.
  2. Het pakket blijft tot 1 januari 2009 ondersteund. Tot die datum kan er gewoon gebruik gemaakt worden van onze helpdesk (in combinatie met een onderhoudscontract).
  3. Het onderhoudscontract wordt op 31 december 2008 beëindigd.

Wij begrijpen dat een moderne bedrijfsvoering niet zonder dealermanagement-systeem kan. Om deze reden is Hexon op zoek gegaan naar een volwaardige vervanger van Auto 2K. Hierbij is vooral gelet op functionaliteit en kwaliteit van het pakket en het serviceniveau van het bedrijf achter het pakket. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op het pakket Autoflex van de gelijknamige firma uit Putten. Het pakket biedt dezelfde functionaliteit als Auto 2K en in veel opzichten zelfs meer. Bovendien lijkt het bedrijf veel op het onze, kleinschalig en flexibel.

 

Meer informatie over de beëindiging van Auto 2K en de mogelijkheden van Autoflex vindt u in de brief die u als gebruiker van Auto 2K een dezer dagen ontvangt.