Motor 2K

Motor 2K is een dealer management systeem waar motorbedrijven hun administratie in kunnen bijhouden. Motor 2K heeft zich bewezen als een gebruikersvriendelijke en praktijkgerichte applicatie.

Onderhoud en ontwikkeling

Hexon is zich de afgelopen jaren meer en meer gaan richten op het geautomatiseerd online adverteren middels de dienst Doorlinken Voorraad. Mede hierdoor wordt Motor 2K niet actief doorontwikkeld. Uiteraard worden bugfixes en wetswijzigingen tijdig verwerkt en worden de artikelbestanden up-to-date gehouden. Tevens staat ons supportteam voor uw klaar.Enkele kenmerken van het pakket zijn:

Relatiebeheer

Al uw klanten, leveranciers en handelaren worden opgeslagen in een centraal adresboek. Dit adresboek is vanuit de gehele applicatie direct op te vragen, zodat u de gegevens van een relatie altijd bij de hand heeft.

Voorraadbeheer

Het hoofddoel van het pakket is het beheren van de voorraad motoren van uw bedrijf. Alle informatie met betrekking tot een motorfiets kan worden opgeslagen en met een druk op de knop weer worden opgevraagd.

Magazijn

Ook de voorraad van uw magazijn kunt u met dit pakket beheren. Hierbij kan direct met artikelbestanden van de verschillende leveranciers worden gewerkt, waardoor u een hoop tijd met invoeren bespaart. Hexon stelt periodiek updates van deze artikelbestanden beschikbaar. Daarnaast kan het pakket u adviseren over het doen van bestellingen en kunt u aangeven welke artikelen besteld moeten worden. Vervolgens kunt u per leverancier een bestellijst uitprinten die direct naar de betreffende leverancier kan worden opgestuurd.

Werkplaats

Voor bedrijven met een werkplaats is dit onderdeel van het pakket een ideale oplossing: reparaties aan motorfietsen kunnen worden bijgehouden, samen met de gewerkte tijdseenheden en de gebruikte onderdelen. Als een reparatie klaar is, kunt u in een handomdraai een volledige factuur uitprinten en versturen.

Kassa

Om het pakket zo flexibel mogelijk te kunnen gebruiken is ook een kassamodule aanwezig. Hiermee kunt u onderdelen en/of werkzaamheden op een factuur plaatsen en hiervan een kassabon maken. Tevens is in deze module een kasboekfunctie aanwezig waarmee aan het einde van een periode het kasresultaat en eventuele kasverschillen kunnen worden bekeken. Daarnaast ondersteunt het pakket gebruik van barcodescanners, waarmee het intypen van artikelcodes niet meer nodig is, en het gebruik van diverse printers voor het printen van labels en kassabonnen.

Internet

Vanuit het pakket zijn diverse koppelingen met het Internet gerealiseerd. Hiermee is het mogelijk om uw voertuigen op de diverse landelijke en regionale occasionwebsites te plaatsen. Ook het voeden van uw eigen website is mogelijk. Verder kunnen ook uw artikelen (bijv. onderdelen of kleding) in een webshop op uw site worden geplaatst.